Forum klanu O' Rany
chciałbym złożyć skargę na administratora o nicku k!mon poniewaz nie sprawiedliwie ludzi banuje i gra na wh !
http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2010- … n.jpg.html
chcialbym zlozyc karge na osobe z steam ktora nie moze miec admina na serwerze a o to dowod
http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1210/beztytuluz4e87.jpg
Ostatnio edytowany przez Grabiec (2010-12-25 17:29:57)
Nowy użytkownik
Skladam skargę na admina o nicku BuEnO poniewaz obraza graczy , banuje bez powodu,nie umie posługiwac sie adminem,
Pozdrawiam:__Lubomierz rzadzi__
Super, dzieciarnia skłąda skargę No nic ten dzieciuch Bueno miał złożyć skargę z kumplem, który jedzie na Wallhacku...Po 1 nie gram na haxaxh a po 2 Bueno powinien stracić admina dzieciuch się slapuje na małych mapkach tymu aim_usp, a poza tym włącza w menu admina te dzwięki "rzoze!" przy których się grać nie da o banowaniu czitów nie wspomnę bo nie banuje idiota jeden tylko się cieszy jak znajomy zabija przez ściany (obserwowałem minimum 5 rund zanim dałem bana i ewidentnie jeździł celownikami po ścianach za przeciwnikami których nie było słychać) Jeszcze jedno na długiej mapa dd2 gdy biegniecie w trzech jak stado jeleni aż się prosi o skan przez drzwi...Do Drago: poproszę o screena jak slapowałem przy tym rozbrajaniu paki xD slapowałem raz gościa na mapce cs_assult bo kampił, a czas się kończył tylko, że tam raczej nie ma bombsaida więc nie wiem po co trzej durnie nie potrafiący nawet przepisać poprawnie mojego nicku składają bezpodstawne skargi
Ostatnio edytowany przez `k!mon~ (2010-12-27 19:58:05)
CHCIAŁBYM ZŁOŻYĆ SKARGE NA ADMINA : N!KE [R]. ZA BANA KTÓREGO DOSTAŁEM Z TEGO POWODU IŻ NIE GRAŁEM NA STEAMIE , PONIEWAŻ BYŁEM U KUZYNA. OCZYWIŚCIE NIE GRAŁEM NA ŻADNYCH CHEATACH. NIESTETY SCREENU NIE UDAŁO MI SIĘ ZROBIĆ.
Pozdrawiam PrO ShOT.
Nowy użytkownik
`k!mon~ powiedz ty mi czemu mnie banujesz caly czas? jezeli mi podasz jakiś powód to ok ale kurwa mac bez jaj-.- zal mi cie dzieciaku
Nowy użytkownik
powód : " wypierdalaj" ładny ale wiesz dzieciom nie wolno przeklinać..